Nursima AKYÜREKKöşe Yazıları

Webtoon Dünyasına Bir Adım!

Türkiye’de çok yaygın olmasa da sevilen bir tür olan Webtoon serileri ile karşınızdayım bugün. En sevdiğim ve bir kitabı nasıl bir solukta bitirirsiniz?

Webtoon Dünyasına Bir Adım! Türkiye’de çok yaygın olmasa da sevilen bir tür olan Webtoon serileri ile karşınızdayım bugün. En sevdiğiniz bir kitabı nasıl bir solukta bitirirsiniz? Evet çok sevdiğiniz için hemen biter. Bu seri de o tarzda.

 

Webtoon Dünyasına Bir Adım!

My Deepest Secret

1.Yeni Bir Dünyaya Adım Atın

Aynı o şekilde okuyacağınız bir seri ile yeni bir dünyaya gelin birlikte göz atalım.
My Deepest Secret yani en derin sırrım adlı seri, benim Webtoon dünyasında ilk okuduğum serilerden bir tanesi. Çok severek okuduğum ve son bölümlerinde ters köşe yaparak biten bir seri.

 

Ana Karakter

2. My Deepest Secret Konusu

Konuyu kısaca özet geçeceğim: Ana karakterimiz sıradan bir üniversiteli kız, başına gelen olaylar da ilk başta basit ve sıradan gelse de birden yaşanan gizemli cinayetler ve dahası ilginizi çekecek. Ayrıca Elios diye bir karakterimiz var bu kişi Emma yani ana karakterimizin bir nevi yakın arkadaşı Emma için Elios gibi bir arkadaşa sahip olmak dünyalara bedel.

Ona bir bakış bile kalbinin pırpır etmesine neden oluyor. Ancak ilişkilerinin derinliklerinde yatan bir sır hakkında çok az şey biliyor. Bahsedilen sır nedir?

İşte bu sırrı da tabi ki son bölümlere yakın öğreniyoruz.

Aslında bakarsanız ben öyle çok duygulanarak okumadım daha çok polisiye gibi sanmıştım ama tamamen yanılmışım serinin amacı meğerse zaten apayrıymış. Psikoloji ve romantizm içeriyor. Ben bu seriyi tavsiye ediyorum çünkü pek tahmin edilebilir senaryoları sevmem ve bu epey tahmin edilemeyen sonuçlarla karşımızda. My deepest Secret (Benim En Derin Sırrım) sizin için Webtoon dünyasına adım atmak için harika bir anahtar olacaktır.

 

W 1

Bir diğer yazımda yine Webtoon serileri ile devam edeceğim. Bir sonraki hafta görüşmek üzere ✋

 

Kitap okumayı sevenler için:

Sosyal medyadan bizi takip edin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu