GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Yalı Çapkını 36 Bölümde Yaşananlar

Yalı Çapkını 36 ‘ıncı Bölümde Yaşananlar. Yalı Çapkını her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle de  cuma akşamına bomba gibi düştü.

Yalı Çapkını 36 ‘ıncı Bölümde Yaşananlar

Yali Capkini 36. Bolumde Yasananlar 1

 

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını dün akşam 36.bölümüyle ekrana geldi. Her cuma olduğu gibi bu cumada izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. 36. bölümde sezon finali yapan Yalı Çapkını herkesi merakta bırakan bir  sonla bu sezona veda etti.

 

Yali Capkini 36. Bolumde Yasananlar 2

 

35. Bölüm Son Sahnede Yaşananlar

35. bölümde Seyran ve Ferit aşklarını yaşamak için kaçmaya karar vermişti. Fakat Ferit’in babası Orhan , Seyran’la konuşmuştu. Aşklarının herkese zarar verdiğini söyleyerek Seyran’ı bu fikirden vazgeçirmişti. 35. bölümün son sahnesinde Ferit hava alanında Seyranı bekliyordu. Ancak Seyran gelmeyerek Ferit’e yazdığı mektubu göndermişti.

 

Yali Capkini 36. Bolumde Yasananlar 3

 

36. Bölüm Sezon Finalinde Yaşananlar

Ferit, Seyran’ın mektubunu alır. Orhan, Ferit’in yanına havaalanına gelir. Ferit babasının Seyran’la konuşarak kaçmaktan vazgeçirdiğini anlar. Daha sonra dört bir koldan Seyran’ı aramaya başlar. Seyran ve Hattuç Antep’e gider. Antep’e geldiklerin konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür. Ferit, Seyran’ı aramak için Tarık’ın evine gider. Haberi alan Abidin’de Ferit’in peşine düşer. Abidin burada Suna’nın evlendiğini ve Seyran’ın Antep’te olduğunu öğrenir. Ferit’e söylememek için direnir ama dayanamaz ve Ferit’e söyler.

 

Yali Capkini 36. Bolumde Yasananlar 4

 

Ferit öğrenir öğrenmez soluğu Antep’te alır. Daha sonra Seyran’la Vakkas Usta’nın dükkanında buluşur. Sonrasında ise Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Tarık, Seyran’ın peşini bir an olsun bırakmaz. Seyran Ferit’le kaçmak için  halasını ikna eder. Ardından kaçmak için buluşan Seyran ve Ferit’i Tarık görür. Tarık Ferit’i sırtından vurur.

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu