İlçe HaberleriSiyaset

Ali Babacan Balıkesir’e Geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Balıkesir'e geliyor. Babacan Balıkesir'in 4 ilçesini ziyaret edecek.

Ali Babacan Balıkesir’e Geliyor

Babacanin Imamoglu Paylasimi Gundem Oldu 1

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaklaşan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürmek üzere Balıkesir’e doğru yola çıkıyor. Babacan, bugün Balıkesir Belediye Başkan adaylarıyla buluşacak. Ayrıca şehrin yerel ihtiyaçlarına dair projelerini değerlendirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirecek.

Ali Babacan Balikesire Geliyor 1

İlk Durak Gömeç

Planlama doğrultusunda ilk durağı Gömeç olacak. Gömeç Belediye Başkan Adayı Zeynep Çiğdem Akçamlı, Ali Babacan’ı ağırlayacak ve ilçenin potansiyelini, sorunlarını ve beklentilerini aktaracak.

Ali Babacan Balikesire Geliyor 2

Edremit Adayını Ziyaret Edecek

Ardından Edremit’e geçecek olan Babacan, Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik ile bir araya gelecek. İki lider, şehrin geleceğine yönelik stratejileri ve projeleri değerlendirecek, seçmenlerin beklentilerini anlamaya çalışacak.

Ali Babacan Balikesire Geliyor 3

Balya İçin Atılacak Adımlar Gündeme Gelecek

Daha sonra, Balya ilçesinde DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Mesut Ünal’ı ziyaret edecek. Babacan, ilçenin potansiyelini ve gelişim alanlarını değerlendirecek. Ünal ile yapılacak görüşmede, Balya’nın kalkınması için atılacak adımlar ele alınacak.

Ali Babacan Balikesire Geliyor 4

Son Durak Bigadiç

Son olarak Bigadiç ilçesinde DEVA Partisi Bigadiç Belediye Başkan Adayı Cemal Mehmet Nalça ile bir araya gelecek. Ali Babacan, ilçenin beklentilerini dinleyecek ve Nalça’nın projelerini değerlendirecek.

Haber Merkezi

Edremitli Aday: ‘Ölümle tehdit edildim’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu