Eğitimİlçe Haberleri

BAÜN Kariyer ve Gelişim İçin Bir Arada

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi, mesleki gelişim ve kariyer alanında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "1. Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri" adı altında düzenlenen etkinliğe akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve sektörden önemli isimler katıldı.

BAÜN Kariyer ve Gelişim İçin Bir Arada

Baun Kariyer Ve Gelisim Icin Bir Arada 1
Baün Kariyer Ve Gelişim İçin Bir Arada

Öğrencilere Mesleki Bilgilerini Aktardılar

Açılış konuşmalarını Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ziya İlhan ve Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu’nun yaptığı etkinlikte, sektörden önemli isimler de konuşmacı olarak yer aldı. FizyoVet Kurucusu Veteriner Hekim Sara Ece Ulutürk, Atasancak Genel Müdürü Veteriner Hekim İsmail İlker Kocaer ve Mat Medya Genel Müdürü Barış Kolgu, öğrencilerle mesleki bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Etkinliğe Yoğun İlgi

Etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun katılımcılara plaket ve teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu. Katılımcılar arasında anı fotoğrafı çekilerek etkinlik noktalandı. Etkinliğe, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ziya İlhan, Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Şükrü Hakan Atalgın, Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu ile birlikte çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci katıldı.

Haber: Bülten

BAÜN Kick Boks Takımı Madalyalarıyla Evine Döndü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu