Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

CHP’de Adalar Belediyesine Aday Aydın Dinçer

Cumhuriyet Halk Partisi Adalar Belediye Başkan adayı açıklandı.

CHP’de Adalar Belediyesine Aday Aydın Dinçer

Cumhuriyet Halk Partisi Adalar Belediye Başkan adayı açıklandı. CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve beraberinde Marmara İlçe Başkanı Nevzat Başkan Karesi İlçe Başkanı Yücel erişen ve İl sekreteri Filiz Yavuz, ADAY Aydın Dinçer için yapılan toplantıda yer aldı.

Adalar’dan Kültür ve Sanata Hasretine Vurgu

Aydın Dinçer’in adaylık açıklaması Ramada Otel’de gerçekleşti. Kahvaltılı düzenlenen basın toplantısında Dinçer, ekonomi, çevre, temel hizmetler ve ulaşım, imar konularında vaatlerde bulundu. Ayrıca Ada’nın kültür ve sanat etkinliklerine hasret kaldığı vurgusunu yaptı.

Chp'De Adalar Belediyesine Aday Aydın Dinçer

“Marmara Adalar’ın Vaatleri Boş Çıktı!”

Marmara Adalar için vaatlerini dile getiren Aydın Dinçer iktidar partisini eleştirdi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesine yüklendi. CHP Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Aydın Dinçer, “Sağlık turizmi vaatleri boş çıktı. Sağlık Ocağı var ancak iğne yapacak bir hemşire yok diyerek hizmetlerin eksik ve gerçek hizmetin gelemediğini söyledi. Broşürlerle vaat dağıttılar diyen Dinçer, “Bu dönem hiç broşür bastırmasınlar aynı broşürleri dağıtsınlar.10 yıldır hala vaat ettikleri 3 meslek lisesini yapacaklar. Nerede meslek liseleri? Diye sordu. Ayrıca turizm konusunda önemli bir yer tutan ilçenin kanalizasyonununsa plajların altından geçtiğini ve sağlık turizminden uzak bir hizmet gerçekleştirildiğini belirtti.

Kamu Personeli Konut ve Misafirhane Projeleri

CHP Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Aydın Dinçer yaptığı konuşmada kamu personelinin barınma ihtiyacını karşılayacak konut ve misafirhane oluşturmak istediklerini söyledi. Sağlık Hizmeti konusunda imar çalışmaları ilk konumuz bu anlamda üst yapı inşa etmek ve öncülük etmek bizim işimiz. Maalesef bugün ki yapılarla derme çatma projesiz işlerle bu iş olmuyor. Altyapı kanalizasyon Adalara yakışır ve denizimizi kirletmeden gerçekleşecek” dedi.

Chp'De Adalar Belediyesine Aday Aydın Dinçer

İmarla İlgili Özel Plan Çalışmaları

Aydın Dinçer, “Benim çocukluğumda Adalarda sinema, tiyatro vardı. Bugün baktığımızda gerilemiş bir Ada görüyoruz. Kültür ve sanattan uzak adaları kültür ve sanata kavuşturacağız” dedi. Dinçer, imar her yerde verilirken Adalarda imarla ilgili hiçbir şey yapılmamış dedi. Adalarda lodos gerçeği ile hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Dinçer bu konuda da özel çalışmalar ve planlar hazırladıklarını ifade etti.

 

 

Haber Merkezi

Akşener Balıkesir Adayını Açıkladı! İşte O İsim…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu