GündemSiyaset

Erdoğan Devlet Korumasındaki Çocuklarla İftarda Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet koruması altındaki çocuklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iftarda bir araya geldi.

Erdoğan Devlet Korumasındaki Çocuklarla İftarda Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet koruması altındaki çocuklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iftarda bir araya geldi. Erdoğan, çocuklara yönelik devletin sorumluluğunu vurgulayarak, onların geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Erdoğan’ın, devletin koruması altındaki çocuklarla yaptığı iftar buluşmasında yaptığı konuşmada, çocukların sağlık, eğitim ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi. Devletin çocuklar için sağladığı hizmetlerin önemine vurgu yapan Erdoğan, Türkiye’nin nüfusunun büyük bir kısmını oluşturan çocuklara yönelik hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Erdoğan, çocuk sayısının azalmasıyla ilgili olarak aldıkları tedbirlerle bu durumu aşacaklarını belirtti. Türkiye’nin, çocuklarına sahip çıkan bir devlet olduğunu vurgulayan Erdoğan, devletin koruması altındaki çocukların geleceğe umutla bakmalarını ve özgüven sahibi olmalarını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocuklarla iftar buluşmasında, devletin koruması altındaki çocukların geleceğe güvenle, umutla ve heyecanla bakmalarını önemsediğinin altı çizildi.

 

 

AA

CHP Adayları Akın ve Şehirli Balıkesir Halkıyla İftar Sofrasında Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu