Gündemİlçe Haberleri

Kaz Dağları’ndaki Yoğun Çalışmalar Kar Engelini Aşamıyor

Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçeleri ile Çanakkale’nin Yenice ilçesi Kalkım Beldesi arasında bulunan Kazdağları, son iki gündür etkili olan kar yağışı ve poyraz fırtınasıyla mücadele ediyor.

Kaz Dağları’ndaki Yoğun Çalışmalar Kar Engelini Aşamıyor

Kaz Daglarindaki Yogun Calismalar Kar Engelini Asamiyor 1
Kaz Dağları’Ndaki Yoğun Çalışmalar Kar Engelini Aşamıyor

Edremit-Yenice Karayolu Zor Anlar Yaşıyor

Edremit-Yenice Karayolu, etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karayolları ve Edremit Belediyesi ekipleri, kar lastiği, zincir ve çekme halatı olmayan araçların yola girmesine izin vermiyor. Trafik ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen, bazı araçlar karlı yolda ilerlemekte güçlük çekiyor.

780 Yatay 440 Dikey

Kar Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Edremit Belediyesi’ne ait bir grayder, bir kepçe ve Kara Yolları’na ait bir grayder ile 2 kar küreme ve tuzlama aracı, bölgede karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ancak, yoğun kar yağışı nedeniyle ekipler zaman zaman durma noktasına geliyor. Yetkililer, bölgede kar yağışının Çarşamba sabah saatlerine kadar devam etmesinin beklendiğini belirtiyor.

Kaz Daglarindaki Yogun Calismalar Kar Engelini Asamiyor 3

Sürücülere Uyarı: Güvenliği Ön Planda Tutan Tedbirler Alınmalı

Jandarma Trafik ekipleri, kar lastiği, zincir ve çekme halatı olmayan sürücülerin bu zorlu hava koşullarında yola girmemesi konusunda uyarılarda bulunuyor. Yetkililer, zorunlu olmadıkça bu yol kesiminin kullanılmamasını veya seyahat eden araçlarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını vurguluyor.

Haber: İHA

Kaz Dağlarının Bal Ormanı Yeni Bir Projeyle Büyüyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu