Köşe Yazıları

Küsme! Şimdi Barış Zamanı

Küsme! Şimdi Barış Zamanı

Hayat uzun gibi görünsede her an ölüm kapıda. Hatırlayarak ve unutmayarak yaşamalı insan. Affedemediğiniz insanları affederek belki de geçmeli zaman.

Maneviyatı ve huzu bol olan bir ay geliyor. Ramazan ayının özelliği ve pekçok güzelliği var. İnsanları merhamete, kaynaşmaya, ayrıca paylaşmaya çağıran günler. Küskünlüklerin son bulduğu bayram sevinçlerine hazırlık sanki…

Küskünlükler karşısında gülebilmeli insan. Mutlu olabilmeli küskünlükle geçirmemeli zamanı. İçinde bulunduğumuz virüslü günler bize ayrıca çokşeyi hatırlatmış olmalı. Bir insana içten sarıldığınızda ona kızgınlığınızı unutuverirsiniz. Barışmaya, birbirinin gözünün içine bakarak gülümsemeye, başımızın okşanmasına hepimizin ihtiyacı var. Hadi ramazanı vesile yapıp, tüm küslerimizle barışalım. Kendimize ve ayrıca karşımızdakine bir kez daha şans verelim. Sarılamıyorsak gülüverelim.

İlgili Makaleler

Kalbinizi iyilikle ısıtın. Yardım isteyene yardım edin. Yardım isteyemeyenleri görün. Gönül gözünüz açık olsun. Yolda  eskici diye bağırarak giden hurdacının arabasına sizde bir el atıp ittiriverin. Yardımın her türlüsü güzel ve ayrıca mutlu eder insanı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu