Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Cilt Temizleme Rutini Oluşturun!

Daha sağlıklı ve güzel bir cilt için bu rutinleri hayatınıza katın! İşte bu ipuçları ile cilt temizleme rutini oluşturun

Cilt Temizleme Rutini Oluşturun!

Cilt Temizleme Rutini Olusturun

Antioksidan Serum

Temizlenmiş cildinize her sabah nemlendiriciden önce antioksidan serum uygulayın. Cildinizin ihtiyacı olan E ve C vitaminleri içeren bir serum düzenli kullanıldığınıda gözle görülür bir fark yaratacaktır.

Protein

Protein alın. Yoğurt ve yumurta protein açısından zengin besinlerdir. Sabahları bir kase yoğurt yiyerek güne başlarsanız hem kendinizi daha iyi hissedersiiz hem de vücudunuzun ihtiyacı olan proteini almış olursunuz.

Güneş Kremi

Mutlaka güneş kremi kullanın. Temizlenmiş cildinize serum ve nemlendirici uyguladıktan sonra mutlaka yüksek faktörlü koruma içeren güneş kremini kullanın. Yaşlanmanın en önemli etkenlerinden birisinin güneş olduğunu unutmayın.

Su

Sabahları büyük bir bardak su içmeye özen gösterin. Cildinize tazelelik geleceğinden emin olabilirsiniz.

Egzersiz

Egzersiz yapın. Sabahları biraz daha erken uyanıp 5 dakika egzersiz yaparsanız cildinize tazelik ve renk geldiğini farkedeceksiniz. Vücudunuzu sık sık çalıştırmaya, kan dolaşımını hızlandırmaya özen gösterin.

Esans Yağları

Esans yağların dinlendirici gücünden faydalanın. Citrus, lavanta, ylang ylang sabah rutinlerinizde yerini alsın. Dingin bir gün için uyanışınızı pozitif bir kokuyla başlatın.

Yüz Spreyi

Yüz spreyleri gün içinde ferahlamanızı sağlarken cildnizi nemli tutmaya yardımcı olur. Kapalı ortamlarda çalışanların sıkça karşılaştığı sorunlardan biri olan klimaya bağlı cilt kurumasını bu şekilde önleyebilirsiniz.

Yeşil Çay

Yeşil çay tüketin. İçindeki doğal antioksidanlar vücudunuzu yenilemeye yardımcı olurken sindirim sisteminizi de çalıştıracaktır. Vücudu bir bütün olarak düşünün ve tüm bakımları buna göre yapın. Emin olun faydasını kısa sürede göreceksiniz. // Cilt Temizleme Rutini Oluşturun!

Cilt Bakımında Retinol

Haber Merkez // Cilt Temizleme Rutini Oluşturun!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu