Özel Haberler

LALE DEVRİ BİTTİ

Paşaalanı Muhtarı Salih Zengin, referandum sonuçlarını değerlendirdi. Hizmet alan mahallelerde ‘hayır’ çıkmasıyla ilgili ‘Lale devri bitti’ yorumunu yaptı. Mahallesinde yapılan çalışmaların mahalleliyi rahatlattığını ifade eden Muhtar Zengin ‘ben memnunum. Herşeyimiz var’ dedi.

 

Paşaalanı Muhtarı Salih Zengin, mahallesinin, şehrin en önemli noktasında bulunduğunu söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların mahallesini daha fazla güzelleştirdiğini söyledi.

‘Lale Devri Bitti’

16 Nisan Halk Oylaması sonucunu değerlendiren Paşaalanı Muhtarı Salih Zengin, ’16 Nisan’da gerçekleşen referandum gerçekten farklıydı. Beklentimiz daha yüksek evet oyunun çıkmasıydı. Ama gördüğüm tabloda en fazla hizmet alan yerler ‘Hayır’ oyu verdi. Bunu nasıl değerlendirmek lazım bilinmez. Hizmeti alıp, herşey iyiyken sorun yok. Ama oy vermeye gelince de hayır derlerse burada bir sormak lazım. Neden? Ben lale devri bitti diyorum. Onlar için gerçekten lale devri bitti. Bundan sonraki süreci iyi analiz etmek lazım’ ifadelerini kullandı.

‘Hizmetlerden Memnunuz’

Paşaalanı Muhtarı Salih Zengin, ‘Mahallemiz oldukça güzel bir yerde bulunuyor. Şehrin merkezine de yakın ama sessiz, sakin bir semt. Gürültüden uzak, insanların huzurla yaşadığı bir mahalleyiz. Diğer mahallelere oranla çok fazla sıkıntımız yok. Konteynırlarımız yeterli sayıda var. Alt yapı sorunumuzun olduğunu söylemek mümkün değil. İnsanlar işlerine, çocuklar okullarına gidip geliyor. Savaştan kaçan sığınmacılarla birlikte, yabancı yoğunluğu ülkemizde ve Balıkesir’de hızla arttı. Bizim mahallemize de taşınan yabancılar çok’ ifadelerini kullandı..

Trafiğe Çözüm

Kuva-yi Milliye kavşağının da yapılmasıyla trafik akışında önemli değişimler olduğunu söyleyen Paşaalanı Mahalle Muhtarı Salih Zengin, ‘Trafik büyük illerde önemli bir sorun. Balıkesir’de hızla büyüyor. Trafikte de önemli bir artış oluyor. Ama Balıkesir’de son yapılan kavşak ve yol çalışmalarından çok memnunum. Özellikle bizim mahallemize yapılan Kuva-yi Milliye Kavşağı ve Otel Basri önündeki 15 Temmuz Şehitler Kavşağı trafiği önemli ölçüde rahatlattı.

Paşaalanı’nda Oturmak Ayrıcalıktır

Balıkesir’de yapılan projelerin şehrin vizyonuna değer katacağını söyleyen Paşaalanı Muhtarı Salih Zengin, ‘Balıkesir hızla büyüyor. Son yıllarda yapılan yatırımlar çok umut verici. Bu kadar fazla yatırım yapılacağını kimse düşünemezdi. Projeler de onlara oranla oldukça yükseldi. Şehrimizin önü açık. Bu vizyonla gidersek, Balıkesir’in önünde kimse duramaz’ ifadelerini kullandı. Merhaba Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu