Köşe Yazıları

MASKELİYİM MASKELİSİN MASKELİ

Hayata sağlıkla tutunabilme adına sokağa çıkarken kullandığımız maskeler konusunda hassas olmak gerekiyor. Öncelikle bu konuda maske takan ancak nereye takacağını bilemeyenler çoğunlukta ve elbette herkes birbirine kızıyor. Ancak malum hava sıcaklığı ile birlikte hele ki yürüyüş sırasında terlememek mümkün değil sizleri anlıyorum aynısını bende yaşıyorum. Ancak terlemek öldürmez diyerek havada bizi riske atan bir temas söz konusu ise kurtulmuş oluyorum, oluyoruz.

Akşam haberlerinde denetim yapan polislerin yaşadıkları sıkıntıları gördükçe üzülüyor insan. Ceza alınca ben cezayı öderim diyerek ceza kağıdını almak istemeyenler birde tersleyip söylene söylene gidiyorlar. Kimine göre haklı kimine göre haksız olan bu durumda siz ne düşünüyorsunuz?

Sağlık hepimize lazım. Soğukta olsa sıcakta olsa havaların durumuna katlanacağız. Şimdi size büyük bir sürpriz vermeyi isterdim maskeler artık takılmayacak ve virüsün aşısı bulundu, yok olup gidecek ancak durum maalesef böyle değil bu müjdeyi erteliyoruz…

İlgili Makaleler

Maske,sosyal mesafe ve hijyen üçlüsü için maskeliyim, maskelisin, maskeli desek sanırım bu maske takma sorunu ortadan kalkacak ardından toplu gruplara mecburi giriş yapıyorsak maskeliyiz, maskelisiniz maskeliler diyerek grupların içinden sağlıklı çıkabilmek için bu uyarıları ve hassasiyetleri usulüne uygun yapmakta fayda ve sağlık var.

Kısacası maske takma konusunda artık herkesin rahatlıkla ulaşabildiği maskeler var ancak ağzımızı burnumuzu kapatacak şekilde kullanmaya özen gösterelim.Sağlıkla kalın.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu