Özel Haberler

PAZARA BAYRAM BEREKETİ

 

Kurban Bayramı bereketi pazara da yansıdı. Cumartesi Pazarı esnafı, bayram yoğunluğu nedeniyle memnun olurken, en ekonomik alışverişin de semt pazarlarından yapılacağını dile getirdiler.

Cumartesi Pazarı’nda bayram hareketliliği yaşandığını söyleyen esnaflar, en uygun ürünlerin de yine semt pazarlarında bulunacağını söylediler. Yöresel lezzetlerin çok fazla tercih edildiğini söyleyen esnafın yanı sıra Balıkesir’in meşhur ekşi mayalı ekmeğine de ilgi oldukça yüksekti.

Şengül Aslan: Balıkesir’in ekşi mayalı ekmeğini satıyoruz. Hem çok taze hem de oldukça ekonomik. 4 liradan satılan ekmeler hem doyurucu hem de sağlıklı. 15 güne kadar dayanabiliyor. Kurban Bayramı’nda da kavurmayla ve etle yenilebilecek çok sağlıklı ve lezzetli ekmekler. Bu bayram da vatandaşlarımız çok fazla talep ettiler. Biz de pazara taze taze ekmeklerimizi getirttik. Vatandaşlarımızın da talebi çok yüksek. Bayram için alışveriş yapmak isteyenler pazara gelmiş. Canlı ve güzel bir görüntü.

Yüksel Menekşe: Taze ekşi mayalı ekmeklerimizi pazara getirdik. Talep çok yüksek. Vatandaşlarımız da ekmeklere yoğun ilgi gösteriyorlar. Taze yapıldığı için hem doğal hem de ekonomik. Dolayısıyla ekşi mayalı ekmekler çok tercih ediliyor. Ben de tüm vatandaşlarımızı pazarlardan alışverişe davet ediyorum. Bayram nedeniyle de bir yoğunluk var.

Ayşe Yılmaz: Kurban Bayramı bereketli geldi. Vatandaşlar, bayram alışverişi için geliyorlar. Çok güzel bir görüntü ve yoğunluk var. Semt pazarlarının her zaman böyle olmasını isterim. Marketler, büyük alışveriş merkezleri bizi çok etkiledi. Oraya yakın diye giden vatandaşlar pazarlara gelmiyorlar. Ama bu durum çok kötü. Biz ürettiğimiz taze sebze ve meyveleri getiriyoruz. Hem de çok uygun fiyatlarımız. O nedenle alışveriş için semt pazarları seçilmeli.

Halil Duman: Kurban Bayramı nedeniyle pazarımız da dolu. Fiyatlarımız çok uygun. İndirime de gitmiştik. Domates 1 liradan başlıyor. Salatalık 1lira. Marul 1 lira. Bamyanın fiyatı 3 liradan başlıyor. 8 liraya kadar çıkıyor. Aslında çok uygun fiyatlarımız. O nedenle alışveriş için de vatandaşlarımızı semt pazarlarına davet ediyoruz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu